Over Sietse Heijman

Na mijn schildersopleiding aan de LTS te Zaltbommel heb ik gekozen voor een vervolgopleiding. Op het Nimeto te Utrecht heb ik de decoratie/restauratie opleiding succesvol afgerond. Hierbij heb ik mijn meesterschilderdiploma behaald. Sinds 2008 is SH Meesterschilder een feit.

 

SH Meesterschilder is een klein schildersbedrijf met veel gedrevenheid en liefde voor het vak. Door scholing, ervaring en kennis kan SH meesterschilder zich een professioneel en kundig bedrijf noemen, dat zich blijft ontwikkelen met de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Sietse Heijman

Kwaliteit en goed contact met de klant zijn voor mij erg belangrijk. Mijn werkgebied is voor grotendeels in Zaltbommel en omstreken.

Opleiding

Op het Nimeto heb ik de decoratie/restauratie opleiding succesvol afgerond en hiermee mijn meesterschilderdiploma behaald.

Meer dan 10 jaar

 SH Meesterschilder bestaat inmiddels ruim 10 jaar en al vele klussen zijn met tevredenheid afgerond.

Een juiste planning en goede afspraken zijn van essentieel belang!

Neem contact op:

Adres

Thorbeckestraat 40
5301 NG Zaltbommel

Contact

06 51 66 46 77
info@shmeesterschilder.nl

Afspraak

Op afspraak komen wij
ook ‘s avonds bij u langs

14 + 2 =